over mij

Hallo! Hier komt dan eindelijk de introductie over mezelf. Ik vind het altijd een beetje duf om over mezelf te gaan zitten praten. Het is altijd hetzelfde: ik heb een huis, een hond en een man en kind etc.

Maar: het is natuurlijk wel leuk om iets te weten van degene die achter de posts op deze blog zit. (Of tenminste: ik vind dat bij jullie blogs altijd wel leuk om te weten).
Hier komt ie dan: ik heb een huis een hond en nee grapje.
Mijn naam is Daisy en ik ben momenteel 21 jaar, ik woon samen met mijn vriendje in Breda. Hier ben ik heen verhuist voor mijn studie aan het St. Joost, ik studeer daar grafische vormgeving en vind het heerlijk om creatief bezig te zijn.

Naast het maken van beeld is tekst natuurlijk ook erg belangrijk, gek genoeg ben ik daar eigenlijk nooit mee bezig geweest. Vandaar deze blog. Ik wil het schrijven trainen, en er beter in worden. Hoe kan ik dat beter doen dan op deze manier te oefenen? Om het leuk te houden voor mezelf blog ik over de dingen die ik graag wil vertellen en wil delen. Hebben jullie tips of verbeter-punten? Dan hoor ik die graag; mail me dan even op daisy-vd-genugten@hotmail.com

Voor de duidelijkheid: ik ben allergisch voor dieren; dus heb helaas echt geen hondje. Wel heb ik een waterschildpad? Die heet knoet! Telt dat ook mee?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s